Swingende fiesta bij Dias Latinos Buitengewoon FLUOR Café

12 oktober 2023

Dias Latinos, een van de leukste en vrolijkste festivals van Amersfoort kwam 11 oktober naar het Buitengewoon FLUOR café.

Dias Latinos, een van de leukste en vrolijkste festivals van Amersfoort kwam op woensdag 11 oktober naar het Buitengewoon FLUOR café.  

De bezoekers genoten van de ritmische Latin muziek, de heerlijke cocktails en de optredens.

Tijdens dit vrolijke en gezellige feest kon iedereen meedoen aan een dansworkshop en velen grepen deze kans om lekker te swingen! De hele avond was er geweldige Latin muziek van Gerardo Rosales en zijn band, waardoor bijna iedereen lekker in beweging kwam, meeklapte en meezong. 

Wethouder Micheline Paffen-Zeenni, van o.a. Wmo, volksgezondheid en diversiteit en toegankelijkheid, was onder de indruk van het feest en de grote opkomst. 

Deze fantastische avond werd georganiseerd door Priscilla Bitterling en werd mede mogelijk gemaakt door Dias Latinos Poppodium FLUOR en LATEI.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau