Nieuw kinderdagcentrum op komst aan de Toulouselaan

02 oktober 2023

Amerpoort gaat een nieuw kinderdagcentrum opzetten aan de Toulouselaan 43 in Utrecht.

Amerpoort gaat een nieuw kinderdagcentrum opzetten aan de Toulouselaan 43 in Utrecht. Het kinderdagcentrum is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of een verstandelijke beperking. In Utrecht is een flinke wachtlijst voor dagbehandeling van kinderen met deze zorgvraag.  

Het pand aan de Toulouselaan wordt de komende maanden opgeknapt en geschikt gemaakt voor het nieuwe kinderdagcentrum. We hopen in het eerste kwartaal van 2024 te kunnen starten met twee groepen en breiden dan later uit tot vier groepen van 7 kinderen. Het nieuwe kinderdagcentrum is gevestigd naast het pand van kinderopvang Partou, op het Utrecht Science Park. 

De begeleiding op de groepen werkt vanuit een therapeutisch klimaat. De begeleiders werken ontwikkelingsgericht, waarbij er veel aandacht is voor de zelfredzaamheid, verstandelijke ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek en communicatie. De gedragsdeskundige en behandelaren ondersteunen en coachen de begeleiders bij individuele behandeldoelen van de kinderen en bij groepsactiviteiten. 

De sollicitatiegesprekken met kandidaten voor het nieuwe team zijn in volle gang. De vacatures zijn op dit moment gesloten. Heb je belangstelling, dan kan je altijd contact opnemen met de afdeling Recruitment van Amerpoort.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau