Jong Dura Vermeer steekt handen uit de mouwen op diverse locaties

25 september 2023

Medewerkers van bouwbedrijf Jong Dura Vermeer klaren meer dan 50 klussen binnen Amerpoort.

Medewerkers van bouwbedrijf Jong Dura Vermeer staken vrijdag 22 september de handen uit de mouwen voor meer dan 50 klussen binnen Amerpoort.

Op onder andere de locaties Vosseveld, Onder één Dak, Natuurboerderij de Brinkhorst, Boerderij de Huydecoper, Muzeplein, Molshoop, Cozi, Astronaut en How Bazar werd ontzettend hard gewerkt.

De locaties gaven hun wensen door en een behoorlijke planning en voorbereiding ging eraan vooraf.

En het resultaat mag er zijn! Een prachtige loungebank bij Natuurboerderij de Brinkhorst, een grote kliko-ombouw bij de Astronaut, een omgetoverde snoezelruimte bij Vosseveld, moestuinen aangelegd (toegankelijk voor rolstoelen), fietsenstalling, tuinen winterklaar gemaakt en ga zo maar door!

Gelukkig was het prachtig weer en kon iedereen genieten van een lunch gemaakt door de cliënten van Serviceteam Vosseveld. 

Na de lunch gingen de mensen van Dura Vermeer weer aan de slag, want deze harde werkers wilden wel dat alle klussen aan het einde van de dag af zouden zijn.

Rond 16 uur gingen we samen opruimen, materialen verzamelen en met veel voldoening aan de borrel bij Poppodium FLUOR. En men vertelde prachtige verhalen over de behaalde resultaten. En er was vooral veel respect voor onze collega’s binnen de zorg en de fantastische doelgroep.

Bedankt Dura Vermeer, voor het harde werken! 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau