Inschrijving Jubileum Special Media Awards is geopend

01 september 2023

De Special Media Awards is een wedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking die media maken.

De Special Media Awards is een wedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking die media maken. Dit is op woensdag 8 november 2023 bij Beeld & Geluid in Hilversum. Kevin van den Berg, Irene Moors en Roel Imfeld presenteren de Special Media Awards. Vanaf nu kun je jouw mediawerk inzenden. Je hebt hier een maand lang de tijd voor: van 1 september tot en met 1 oktober.

Mediamakers
Mensen met een beperking zijn ook online actief en maken leuke media op TikTok, YouTube, Instagram of maken een interessante vlog of podcast.

Wil je ook meedoen?
Heb je een vlog op YouTube, een leuk Instagramaccount, je eigen radioprogramma of podcast? Aanmelden kan vanaf 1 september tot en met 1 oktober (tot 23.59 uur) op de website www.special-media-awards.nl. Vanaf 2 oktober is inzenden niet meer mogelijk. Zorg ervoor dat je op tijd bent!

Vakjury
Nieuwe vakjuryleden dit jaar zijn:

  • Tjarda Struik 
  • Renée Postma
  • Rob Geus
  • Kay van der Voort  
  • Jan Muller

Er zijn ook vertrouwde gezichten in de jury:

  • Sander Pat 
  • Team Plagiaat

Tjarda Struik, influencer en nieuwe bijna-blinde burgemeester: “Authenticiteit, enthousiasme en een vleugje humor zijn de ingrediënten die ik koester bij het ontdekken en beoordelen van social media. In een wereld waar we steeds sneller afhaken, is het belangrijk dat content 'to the point' en snappy is. Maar laten we niet vergeten om te lachen en plezier te hebben terwijl we scrollen!"

De Special Media Awards worden dit jaar op woensdagavond 8 november 2023 uitgereikt door bekende Nederlandse mediamakers bij Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is ook dit jaar weer live te zien op YouTube.

Meer weten: Special Media Awards 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau