Amerpoort verlengt samenwerking met SBB

06 september 2023

Amerpoort heeft het samenwerkingscontract met SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) verlengd. In de afgelopen drie jaar hebben we veel van SBB opgestoken door kwaliteitsaudits en informatieve bijeenkomsten. Ook de komende drie jaar willen wij deze samenwerking voortzetten.

Annemarie ter Heijne, directeur Service-organisatie, en Corrola Hommen van de SBB hebben het nieuwe samenwerkingscontract maandag 4 september samen ondertekend. Dat werd gevierd met een heerlijke appeltaart, die het serviceteam Nieuwenoord had gebakken.

De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is een landelijke organisatie en is verantwoordelijk voor het uitdelen van erkenningen en zij bepalen of je als organisatie een leerbedrijf kan zijn.

De SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar MBO studenten terecht kunnen voor een stage of een leerbaan. Ze maken afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld om een mbo-certificaat voor 'leven lang leren' te ontwikkelen. Daarbij adviseren en ondersteunen zij ten aanzien van de beroepspraktijkvorming.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau