ABN AMRO Foundation neemt cliënten mee naar dierentuin

14 september 2023

Met bankmedewerkers in dierenpark Amersfoort.

Dinsdag 12 september reed er rond 9.30 uur een grote touringcar voor. Alle cliënten van dagbestedingsgroepen de Eend, Cozi en de horeca van het Cultureel Centrum waren de gelukkigen. Zij mochten deze dag samen met een twintigtal medewerkers van ABN AMRO een dagje naar dierenpark Amersfoort.

Na een gezellige busrit kwam de groep al snel aan bij de dierentuin, waar een enthousiaste groep medewerkers van ABN hen op stond te wachten. De rolstoelen die kort daarvoor waren vastgesnoerd, konden nu alweer uit de bussen worden geladen. Na een korte wandeling door het park startte de groep in het restaurant met een kopje koffie, wat lekkers en een praatje.

De bankmedewerkers verdeelden zich over de verschillende groepen en zo was er voldoende mankracht om alle deelnemers in rolstoelen te duwen en de groepen met aandacht te begeleiden. Al na drie kwartier aapjes kijken was het tijd voor een uitgebreide lunch. Vanaf een buffet werd er genoten van diverse lekkere broodjes.

Na de lunch was er weer tijd om het dierenpark te verkennen. Na een stevige wandeling, voor een enkeling een rit in het treintje en een bezoek aan de jungleshop, was het alweer tijd om de uitgang en de bus op te zoeken. De cliënten van Cozi hadden nog een zelfgemaakt aardigheidje voor de
medewerkers van ABN om hen te bedanken voor deze heerlijke dag.

Na een uitgebreide uitzwaai-sessie namen de bankmedewerkers en de cliënten en hun begeleiders afscheid van elkaar en keerde de groep weer moe, maar voldaan, terug naar Nieuwenoord.

ABN AMRO Foundation neemt cliënten van Amerpoort mee naar de dierentuin.jpg

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau