Cliënten Amerpoort en Sherpa heropenen Zandheuvelweg

28 juli 2023

Zandheuvelweg weer open voor verkeer.

De afgelopen periode is er door de aannemer en de gemeente Hilversum hard gewerkt aan de herinrichting van het kruispunt Zandheuvelweg-Dr. A.Schweitzerweg-Weg over Anna’s Hoeve en de aansluiting van de nieuwe Verlegde Weg over Anna’s Hoeve op dat kruispunt. De werkzaamheden zijn onderdeel van het project HOV in ’t Gooi, de hoogwaardige busverbinding tussen Hilversum en Huizen, dat door de provincie Noord-Holland wordt uitgevoerd. 

Vanaf 11 april heeft het verkeer hinder ondervonden van de uitvoering van de werkzaamheden, waarbij de laatste weken een omleiding over de dr. A. Schweitzerweg en de Oud Eemnesserweg ingesteld was.

Zandheuvelweg weer open voor verkeer

Zorgorganisaties Sherpa en Amerpoort waren door de werkzaamheden vanaf Hilversum minder goed bereikbaar. De weg loopt langs de woonwijken van beide organisaties. Om te vieren dat aan die overlast een einde kwam, hebben cliënten van beide zorginstellingen op vrijdag 28 juli de Zandheuvelweg feestelijk heropend. Om er een gezellig moment van te maken bood de gemeente alle cliënten en medewerkers een heerlijk ijsje aan. 

Na de zomervakantie moeten er nog diverse werkzaamheden uitgevoerd worden om het project af te ronden, het verkeer heeft daar beperkt hinder van. 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau