Amerpoort Hockey-Team heeft het weer gedaan

15 juni 2023

Beker voor vierde plaats.

Na weer een pittig seizoen, waarbij Amerpoort na corona terug moest komen uit een diep dal, hebben ze het eindelijk weer voor elkaar. Na een aantal jaren wordt de prijzenkast dan eindelijk weer gevuld. En wat zijn we trots op ze.

Met hun tomeloze inzet heeft Amerpoort de vierde plaats weten te behalen (van de 5 teams). Een ongekende prestatie op topniveau. Na een afsluiting met een heerlijke BBQ kon Amerpoort alleen nog maar terugkijken op een geweldig hockey-seizoen.

Wat hebben we weer van ze genoten. Hulde namens Amerpoort aan dit fantastische team. De befaamde beker zal te bezichtigen zijn, naast de eerder behaalde beker onder de trap in het hoofdgebouw van locatie Nieuwenoord in Baarn.

Heb je toevallig ook zin om volgend seizoen mee te doen!? Dat kan. Geef je dan snel op bij Bram Brundel b.brundel@amerpoort.nl  of Daniel Koopman d.koopman@amerpoort.nl.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau