Lekker veel kerstactiviteiten op Nieuwenoord voor cliënten

08 december 2022

Lunch, koor, clubwerk, truck... En brunch of high tea bestellen.

De kerst is in aantocht en dat betekent weer veel gezelligheid. Op Nieuwenoord is er op verschillende dagen veel te doen, voor cliënten die op Nieuwenoord wonen, maar ook cliënten van andere locaties zijn van harte welkom. 

Kerst door medewerkers voor cliënten
Op 16 december verzorgt een twintigtal medewerkers van Amerpoort een kerstlunch voor zo’n 175 cliënten. Naast het bereiden en uitserveren van de lunch, zullen de medewerkers ook het entertainment verzorgen. Zo is er een kersttafereel waarin cliënten op de foto mogen, speelt er iemand piano en is er een kerstkoor dat de sfeer verhoogt met bekende kerstliederen. Inmiddels kunnen cliënten niet meer opgegeven worden, de zaal zit vol!

Kerstkoor
Op zaterdag 17 december treedt muziekschool Baarn op, van 14.00 tot 15.00 uur in de Boszaal van het Cultureel Centrum. Iedereen is welkom om te luisteren naar heerlijke kerstmuziek.

Kerstclubwerk
Op maandag 19 december en op donderdag 22 december staat het clubwerk in het teken van kerst. Op maandagavond speelt de Zing in Band gezellige Kerstliedjes naast hun reguliere repertoire. Op donderdagavond bezoekt de kerstman het clubwerk. Beide avonden zijn voor deze gelegenheid openbaar toegankelijk. Iedereen is welkom tussen 18.30 en 21.00 uur in het Cultureel Centrum.

Kersttruck
Op 2e kerstdag, maandag 26 december, bezoeken Kevin en Manon Nieuwenoord met hun versierde kersttruck. Vanuit hun feestelijke vrachtwagen in Kerstsfeer zingen deze twee zangers de cliënten toe vanaf het grasveld bij het Cultureel Centrum. Iedereen is welkom om, onder het genot van warme chocolademelk, mee te komen genieten van 16.00 tot 16.45 uur. Leuk zo net voordat je aanschuift bij het kerstdiner! 

Bestel je kerstbrunch of high tea bij het Cultureel Centrum
Op 2e kerstdag kun je een lekkere brunch of high tea laten bezorgen door het Cultureel Centrum. Meer informatie en aanmelden via MijnAmerpoort (intranet).

De medewerkers en vrijwilligers van de evenementen en het clubwerk wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen!

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau