Sfeerimpressie Buitengewoon Fluor café

19 oktober 2022

Afgelopen woensdag 12 oktober was het weer genieten bij het Buitengewoon FLUOR café in Amersfoort. Dit keer met als thema 'FLUOR got Talent'.

Optreden op het grote podium stond bij vele bezoekers bovenaan het wensenlijstje. Bij 'FLUOR got Talent' mocht iedereen zijn of haar talent op het podium uitvoeren voor het grote publiek! Met trots en een grote glimlach (en een klein beetje spanning) stonden ze te stralen voor het
publiek en de jury. Tussendoor zong Mike Klein en werd er gedanst. Een gezellige boel!

Iedere 2e woensdag wordt Poppodium FLUOR in Amersfoort omgetoverd tot het Buitengewoon FLUOR café. Een café voor en door mensen met een beperking op een hippe plek in Amersfoort. Iedere maand een ander thema en altijd met live muziek.

Nieuwe mensen ontmoeten, vriendschappen, een warme sfeer en gezelligheid staan voorop. Iedereen mag zichzelf zijn en op zijn of haar manier genieten van een gezellige avond. Een keer achter de bar werken? Meekijken bij de dj, zingen of meedenken in de voorbereidingen? Ook dat kan!

Ben je benieuwd en wil je een drankje komen doen samen met je vrienden, ouders, broers of zussen? Dan ben je van harte welkom! Woensdag 9 november 2022 organiseren we van 18.30-21.00 uur de Muzikale bingo! Voor meer informatie kun je contact opnemen p.bitterling@amerpoort.nl.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau