Zomerprogramma Nieuwenoord in volle gang

08 juli 2022

Nog tal van activiteiten tot eind juli.

Het jaarlijkse zomerprogramma voor de cliënten van Amerpoort op Nieuwenoord is in volle gang. Inmiddels zitten er twee weken op. Het thema is 'een kleurrijke zomer'. In de eerste 'gele' week, speelde er onder andere een knalgeel dweilorkest van deur tot deur en waren er bewegingsactiviteiten in 'tropische sferen'. In de 'groene week' trok een gelegenheidsband van alle muziekkrachten volle zalen en werden er vele voetbalspelletjes gedaan op de donderdagavond. Nu komt de 'blauwe week' eraan. In deze week staat water centraal en dat komt precies goed uit met de hoge temperaturen die komende week verwacht worden.

Het kleurrijke thema leeft op het terrein en dat is terug te zien in de voortuinen van de woon- en dagbestedinggroepen op Nieuwenoord. Menig groep heeft zijn tuintje kleurrijk versierd om zo mee te dingen naar de hoofdprijs in de voortuinverkiezing.

Met nog drie weken te gaan heeft Nieuwenoord nog een gezellige periode voor de boeg. Naast alle dagelijkse activiteiten is er op zondag 24 juli een familiebarbecue, speciaal voor cliënten en hun familieleden. Hierbij ook de oproep om dit bij verwanten onder de aandacht te brengen. Voor een klein bedrag kan er heerlijk gebarbecued worden en wordt de sfeer opgeluisterd door een gezellige accordeonist. Opgeven kan via cultureelcentrum@amerpoort.nl .

Verder zal in de laatste week van juli het Ricciotti Ensemble weer komen logeren bij Amerpoort. Dit jonge symfonieorkest logeert en repeteert een week lang op het terrein, waarbij cliënten kunnen genieten van inlooprepetities. Als klap op de vuurpijl geven ze een concert in de ochtend van donderdag 28 juli en rond de lunch op zaterdag 30 juli. Een aanrader om te komen kijken! 

Heb je gemist wat er allemaal op het programma staat deze weken? De zomerprogrammakrant leest u hier; 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau