Huifbedrijden Nieuwenoord stopt na 22 jaar

28 februari 2022

Einde van een tijdperk...

Beste ouders, verwanten, bewindvoerders, verzorgers en collega’s,

Na meer dan 22 jaar stopt per direct het huifbedrijden op Amerpoort. Zoals we al in mei 2020 lieten weten namen de zorgen steeds maar toe: corona, de financiën en de gezondheid van de paarden. Wij hebben er daarna samen met jullie alles aan gedaan om de toekomst voor het huifbedrijden zeker te stellen. 

Nu, bijna 2 jaar later, is het klaar. Wij kijken terug op tientallen mooie jaren. Jaren waarin Kees (72) met zijn paarden en tientallen trouwe vrijwilligers zijn rondjes reed met onze kinderen, broers, zussen, verwanten. Iedere keer weer een bijzondere relatie tussen een kwetsbaar mens en sterk, vertrouwd dier. Rustgevend en tegelijkertijd activerend. Wij noemen het therapie, iedere week weer. 

Kees gaat al meer dan 50 jaar iedere morgen naar zijn paarden. Vanaf nu gaat hij alleen om ze te verzorgen, en om samen met hen terug te kijken op de vele prachtige jaren op Amerpoort en Sherpa die ze hebben beleefd. 

We hebben genoten!

We kunnen ons voorstellen dat jullie Kees en zijn team graag persoonlijk willen bedanken. Neem dan gerust contact met ons op. 

Met hartelijke groeten, 

Menno, Marie en Kees
e-mail:  karres@gmail.com​​ 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau