Drie Amerpoort nominaties voor Special Media Awards

01 november 2021

Op 5 november 2021 reikt Amerpoort voor de derde keer de Special Media Awards uit. Dit evenement in Beeld en Geluid is een jaarlijkse prijsuitreiking voor mediamakers met een verstandelijke beperking. Uit een recordaantal inzendingen heeft de vakjury 30 genomineerden geselecteerd in 10 categorieën. Maar liefst 3 cliënten van Amerpoort zijn genomineerd voor deze landelijke prijsuitreiking met ieder jaar weer meer deelnemers. 

Beste videoclip – DJ Rayman

Raymond, oftewel DJ Rayman, werkzaam bij het Multimediastation heeft een nominatie in de categorie beste videoclip met 'Jump in freedom'. Aan De Stentor vertelt hij uitgebreid over zijn muzikale werk: “Ik heb geen idee waar de jury op gaat letten en of ik een kans maak, maar het mooiste vind ik eigenlijk al dat ik nu genomineerd ben." Lees hier het hele artikel in De Stentor.

Beste kookvlog – Arthur kookt

Dat kookvlogs populair zijn op sociale media, merkte de jury ook aan het aantal inzendingen van kookvlogs. Het werd een aparte categorie én Arthur Frohn, ervaringsdeskundige van Amerpoort nomineert zich nu voor een award met zijn kookvlogs op YouTube. Arthur verttelt over zijn nominatie: “Ik vind het echt heel gaaf dat ik weer genomineerd ben met mijn kookvideo's. Want dat betekent voor mij dat mijn volgers van Arthur kookt het leuk vinden om ernaar te kijken en er ook wat van leren." 

Beste video - Ricardo Elzer

Are We There Yet - zijn we we er al - begon als een grap. Ricardo vertelt erover: "Ik wandel vaak met mijn vriendin naar de supermarkt en onderweg ontstond toen een keer het idee voor de video ‘Are we there yet’. Mijn vriendin maakte de tekst en Ruloff Manuputty, mijn begeleider van het Multimediastation, hielp met de muziek. Zelf maak ik vaker stop-motion video’s met Lego. Ruloff zei tegen me: ‘Gewoon opsturen, deze is echt leuk!’ Voor mij was deze nominatie een grote verrassing!” 

Special Media Awards 2021.jpg

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau