Namen Noemen 2021: alleen voor cliënten

02 november 2021

Namen Noemen 2021 is vanwege corona alleen voor cliënten van Amerpoort en hun begeleider die zich hebben opgegeven en een toegangskaart hebben ontvangen.

Namen Noemen op vrijdag 5 november is dit jaar vanwege corona in het klein en alleen voor cliënten en hun begeleider. Het wordt dus een Namen Noemen zonder bezoekers uit de regio.

Terug naar de essentie

Namen Noemen keert terug naar de basis; naar de essentie waar het evenement ooit om begonnen is. Cliënten die het leven vieren en de mensen die er niet meer zijn herinneren door hun namen te noemen met rituelen en symbolen. Het is een ingetogen route langs zes kunstvormen.

Kijk naar Namen Noemen via YouTube

U kunt op vrijdag 5 november vanaf 19.00 uur via het YouTube-kanaal van Amerpoort  de herhaling zien en meebeleven van de mooie Namen Noemen 2020 film. We hopen dat de film recht doet aan de herinneringen aan alle mensen die we moeten missen.​​​

Meer over Namen Noemen.