Pieter Stenger - interim directeur divisie 1

16 september 2021

Pieter Stenger begint als interim directeur van divisie 1 en Expertisecentrum Behandeling. Hieronder stelt hij zich kort voor.

Beste allen,

Binnenkort start ik bij Amerpoort als interim directeur van Divisie 1 in verband met het aanstaande vertrek van Harry Bosma. Langs deze weg maak ik graag van de gelegenheid gebruik om mij even kort voor te stellen:

Mijn naam is Pieter Stenger en ik woon samen met mijn vrouw, dochter en zoon in Berkel en Rodenrijs (Z-H). Ik heb oorspronkelijk een bedrijfseconomische achtergrond; na wat omwegen in andere sectoren ben ik vanaf 2009 met veel plezier werkzaam in de zorg. Ik heb in diverse functies veel ervaring opgedaan in de jeugdgezondheidszorg en het afgelopen jaar heb ik een interim opdracht vervuld in de ouderenzorg.

Vanuit mijn tijdelijke functie hoop ik van waarde te zijn voor Amerpoort bij het verder vormgeven van de ingezette - of in te zetten - koers. Daarnaast zal ik mij richten op de lopende dossiers en de continuïteit van de zorg binnen Divisie 1 en het verder ontwikkelen van de ingezette koers van het Expertisecentrum Behandeling. De eerste weken zullen vooral in het teken staan van overdracht, vragen, luisteren en inlezen. Zo zal ik zeker ook de locaties en afdelingen bezoeken. Vanzelfsprekend sta ik open voor initiatieven tot contact van jullie kant.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken en met jullie samen te werken!

Pieter Stenger

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau