Opening Buurtkamer in Lucent (Hilversum)

27 september 2021

De buurtkamer in Lucent (Hilversum) is zaterdag 25 september officieel geopend. Op het oude terrein van Lucent in Hilversum is een nieuwe woonwijk ontstaan met koopwoningen, sociale huisvesting én een wooncomplex voor mensen met een zorgvraag. 

Meerdere partijen hebben het wooncomplex mogelijk gemaakt, waaronder woningbouwcoöperatie Alliantie, de gemeente Hilversum, de regio Gooi en Vecht, Versa Welzijn en de zorgaanbieders Sherpa, Kwintes en Amerpoort.

De naam van de buurtkamer is door wethouder Karin Walters onthuld waarmee zij het startsein gaf voor het buurtfeest afgelopen zaterdag. Het buurthuis kreeg de naam 'verbindingshuis'. Het verbindingshuis wordt ingezet voor een breed scala aan buurtactiviteiten voor alle mensen in de wijk. 

In het wooncomplex worden mensen met een zorgvraag ondersteund door Amerpoort, Sherpa en Kwintes

Foto: wethouder Karin Walters en Katinka Boot van Versa Welzijn. 

Verbindingshuis.jpg