Een buddy voor uw persoonlijke vragen

26 juli 2021

Wanneer uw kind, broer of zus voor het eerst begeleid wordt door Amerpoort of verhuist naar een woning van Amerpoort, kan het zijn dat u behoefte heeft aan het uitwisselen van ervaringen. Ook kan het zijn dat u in een nieuwe levensfase van uzelf of uw familielid nieuwe vragen krijgt. Of wilt u met iemand in gesprek gaan die hetzelfde heeft doorgemaakt.

Een familielid langer verbonden aan Amerpoort, dat de weg kan wijzen of kan luisteren naar uw verhaal. Zodat u zich niet alleen voelt, en juist welkom voelt en gehoord.

Daarom is het mogelijk om in contact te komen met een buddy en verschillende onderwerpen te bespreken. Deze buddy’s zijn mensen die zich hebben opgegeven omdat zij hun ervaringen willen delen met andere familieleden van cliënten van Amerpoort. Juist omdat zij zelf ook weten dat het soms fijn is om een vraag te kunnen stellen aan een andere ouder, broer of zus in plaats van een professional van Amerpoort. Het gaat om 1-op-1 contact, naar aanleiding van uw vraag.

Bij interesse kunt u mailen naar meedoen@amerpoort.nl. Graag uw naam en telefoonnummer in het bericht vermelden.

Voor inhoudelijke zorgvragen kunt u terecht bij het Klantbureau van Amerpoort.

Hartelijke groet,

De ervaringsdeskundige familieleden en Anna-Febe Hartzuiker (coördinator ervaringsdeskundige familieleden).