Publieksjaarverslag Academische Werkplaats

26 mei 2021

Amerpoort werkt samen met de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB). De AWVB wil praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek stimuleren, uitvoeren en de resultaten te implementeren. Om de eigen kracht van mensen met een verstandelijke beperking te versterken en hen te ondersteunen. We werken samen in onderzoek en bij het ontwikkelen en delen van kennis.

Het jaar 2020 was het jaar waarin het coronavirus en de getroffen maatregelen een grote impact hebben gehad op ieders leven. De Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB; Tranzo, Tilburg University) heeft geprobeerd een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verspreiding van kennis die nodig was om mensen met een verstandelijke beperking, hun naasten en zorgprofessionals zoveel als mogelijk te ondersteunen. 

In het online publieksjaarverslag blikt de AWVB terug op 2020: https://awvb.ccreader.nl/jaarverslag2020

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau