Nieuwenoord motorrun trakteert Amerpoort-cliënten op ijsjes

31 mei 2021

Op zaterdag 29 mei trakteerden de organisatoren van de Nieuwenoord motorrun de cliënten van Nieuwenoord op de bekende ijsjes van Petershof uit Baarn. Dat deden ze door met een paar motor zijspannen het woonpark op te rijden en bij de huizen aan te bellen en op een veilige manier de ijsjes te overhandigen. De cliënten waren superblij met deze leuke verrassing. “We zijn met z’n zessen, ik bedoel met z’n tienen”, zei een van hen. En: "Nog langer wachten kon niet!”

Pauze-moment

Het bestuur van de motorrun wilde hiermee de cliënten een hart onder de riem steken. Nu zij ook dit jaar door corona moest besluiten om de motorrun niet door te laten gaan. Het trakteren op ijsjes van ijssalon Petershof (Baarn) is elk jaar een bekend pauze-moment tijdens de motorrun. Ook dit jaar zijn de ijsjes gesponsord door ijssalon Petershof en het Nieuwenoordfonds. Volgend jaar 2022 hoopt de Baarnse Motorrun Vereniging op zaterdag 21 en zondag 22 mei de Motorrun alsnog te organiseren.

De Nieuwenoord Motorrun organisatie

De motorrun is een initiatief van de Baarnse Motorrun Vereniging en het werk van tientallen vrijwilligers en motorrijders uit het hele land. De run wordt mede mogelijk gemaakt door vele particuliere sponsors, door zorgorganisatie Amerpoort en door bijdragen van het Nieuwenoord Fonds.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau