Kerstavond 2020 met kleurrijke verhalen

21 december 2020

Donderdag 24 december 2020 – Kerstavond met kleurrijke verhalen via YouTube.

Tijdens het opnemen van De Open Poort vieringen ontstond het idee om bijzondere verhalen op te vragen en deze te delen tijdens een uitzending op Kerstavond, donderdag 24 december. Daarom vroegen we wie er een verhaal had om te delen.

We kregen vele kleurrijke verhalen vanuit alle windstreken en vanuit alle tradities. Uit alle ingestuurde verhalen hebben we een keuze gemaakt. Deze verhalen vertellen we tijdens een speciale film van Kerstavond 2020 en daar maken we muziek omheen.

Omdat het coronatijd is, nemen we het op en zenden we het uit op kerstavond via het YouTube-kanaal van Amerpoort. Zodat iedereen het kan zien. Hopelijk wordt het voor iedereen een lichtpuntje in deze tijd.