Speciale online editie Namen Noemen

06 november 2020

Namen Noemen 2020 was een aangepaste, speciale online editie.

Namen Noemen 2020 was dit jaar vanwege corona alleen online. We hebben een film opgenomen die vrijdagavond 6 november om 19.00 uur werd vertoond.

Leven vieren en herinneren

In de film laten we zien dat we ook dit jaar het leven vieren en de mensen die er niet meer zijn herinneren. Dat doen we door hun namen te noemen door middel van rituelen en symbolen. Iemand is immers pas vergeten als we zijn of haar niet naam niet meer noemen, als we zijn of haar verhaal niet vertellen. 

Kijk naar Namen Noemen 2020 via YouTube

U kunt hieronder of via het YouTube-kanaal van Amerpoort  Namen Noemen 2020 zien en meebeleven.  Namen Noemen 2020 is ook via Vimeo te bekijken. We hopen dat de film recht doet aan de herinneringen aan alle mensen die we moeten missen.​​​