'Taart en kaart' deelt uit op Nieuwenoord

11 mei 2020

Vanwege Moederdag kwam de actie 'Taart&Kaart' vrijdag 80 gebakjes en kaarten uitdelen op Nieuwenoord. Er waren acht woningen uitgekozen, die allemaal hadden mee gewerkt bij het onder controle brengen van een coronabesmetting.

Taart&Kaart is bedoeld om corona hulpverleners en getroffenen een hart onder de riem te steken. Het is een initiatief van de bakkers van Chari3Cooking* in samenwerking met Onderwijsgroep Amstelland. Basisschoolleerlingen van Amstelland en cliënten van Sherpa dagbesteding hebben thuis prachtige tekeningen en lieve teksten gemaakt. 

Zowel bij het bakken als verpakken worden de hygiëne richtlijnen van het RIVM zorgvuldig nageleefd. Er worden geen conserveermiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen in de baksels verwerkt. Lekker, maar dit betekent wel dat het product niet langer dan een paar dagen kan worden bewaard.

De kosten van Taart&Kaart worden betaald door enkele sponsors. Van deze bijdragen kunnen we een aantal bakrondes financieren. Mocht u mensen of instellingen kennen, die een culinaire opsteker kunnen gebruiken of bereid zijn tot een bijdrage in de kosten, dan kunt u contact met hen opnemen via rockids.foundation@gmail.com

* Chari3Cooking is de groep goede-doelen-bakkers, verbonden aan de Rockids Foundation (www.rockids.org)