Margreet Welmers met pensioen

06 april 2020

Beste cliënten, familie en collega’s, 

Langs deze weg wil ik vertellen dat ik met pensioen ga. 16 april aanstaande is mijn laatste werkdag. De laatste weken waren anders dan verwacht en het voelt raar om in deze bizarre en moeilijke tijd met pensioen te gaan. Een persoonlijk afscheid nemen kan nu niet. Misschien komt dat later als de coronacrisis voorbij is.

Het is na 47 jaar werken bij Amerpoort vreemd om niet meer naar je werk te gaan en jullie niet meer te zien. Ik zal de openheid en het vertrouwen wat ik van jullie gekregen heb missen. Ik zal ook het vertrouwen wat Amerpoort mij gegeven heeft missen. Ik zal de contacten met jullie missen. En ik denk dat het wennen zal zijn zo zonder Amerpoort en alle mensen die daarbij horen.

Ik ga aan een nieuwe fase van mijn leven beginnen en hoop vooral in goede gezondheid te kunnen genieten van mijn pensioen. Samen met mijn man, kinderen en kleinkinderen. Ontzettend bedankt allemaal, voor de mooie en soms wat moeilijker momenten. Het waren mooie jaren bij Amerpoort waar ik met plezier aan zal blijven denken.

Voor dit moment wil ik jullie vooral gezondheid, sterkte, geduld en moed toewensen!! 

Alle goeds,
Margreet Welmers

Informatie over de nieuwe cliëntvertrouwenspersoon en klachtenfunctionaris wordt binnenkort gepubliceerd.