Picto Bingo: volle bak en mooie prijzen

03 maart 2020

Eindelijk was het dan toch zo ver. Al wekenlang waren er cliënten die vroegen: "Wanneer is de Bingo ook alweer?"

Na maanden van voorbereiding waren Joop en Jan er met al die trouwe vrijwilligers klaar voor. Bianca was vanmiddag het verantwoordelijke personeelslid. Dus dat zat wel goed. Om 13.00 uur stroomden de deelnemers het Cultureel Centrum in Baarn binnen om een tafel te bemachtigen die al vol lag met wat cadeautjes, snoep en een kan met limonade. We telden zo'n 140 deelnemers dus volle bak.

Om precies half twee werd er gestart. Voor de pauze werden er twee ronden gespeeld met tussendoor de muziek van onze eigen D.J. DisCor. Schalen met bittergarnituur deden de ronde en vonden gretig aftrek. Snel werd de volgende ronde gedraaid. In totaal zijn er 5 rondes gedaan en vlogen de prijzen weg. Aan het einde mocht een ieder die geen prijs had gewonnen er 1 uitzoeken. We hebben een geweldige middag gehad. Een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt heel heel hartelijk bedankt. Vooral ook onze sponsoren die op een fantastische manier hebben bijgedragen. 

We zien nu alweer uit naar de volgende Bingo!!! 

Jan