NLdoet, Familiedag en FLUOR festijn uitgesteld

12 maart 2020

Amerpoort stelt een aantal grote evenementen uit om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart gaat NLdoet op locaties van Amerpoort niet door. Ook worden de Familiedag Nieuwenoord (zaterdag 28 maart) en het Buitengewoon FLUOR festijn (zondag 29 maart) uitgesteld.

Mensen die hierbij zijn betrokken, hebben inmiddels bericht gehad dat de evenementen voorlopig niet doorgaan.

Gezondheid voorop

 “De gezondheid van onze cliënten en medewerkers staat voorop,” zegt bestuurder Paul Willems van Amerpoort. “Hoe jammer het ook is dat we nu belangrijke evenementen voor cliënten moeten uitstellen. Iedereen; cliënten, vrijwilligers en medewerkers verheugden zich natuurlijk al enorm op evenementen zoals NL Doet en het Buiten Fluor Festijn.”