Kennisfestival: kom kijken welke kennis Amerpoort in huis heeft

01 mei 2019

Het Kennisfestival biedt een veelzijdig programma voor familie, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en relaties. Van harte welkom!

Kennisfestival zaterdag 18 mei 2019
Locatie: Cultureel Centrum - Festivalterrein
locatie Nieuwenoord, Muzeplein 105, 3744 PP te Baarn
Tijd: 10.30 tot 15.00 uur
${video}

Ontmoeten
Ontmoet medewerkers en ontdek meer over hun kennis en ervaring. Ook kun je praten met  ervaringsdeskundige cliënten en familieleden. Zij weten als geen ander wat de kracht is van ontmoeting en delen hun verhaal graag met jou!  

Kennis delen
Welke kennis heeft Amerpoort in huis? Op de uitgebreide info markt kun je op zoek naar interessante onderwerpen. Of vind je het antwoord op jouw vraag over voeding, ouder worden, sociale media of een van de vele andere onderwerpen. 

Beleven
Zelf ervaren hoe een methode werkt? Of een nieuwe gadget uitproberen? Van een les in gebarentaal tot het uitproberen van een VR-bril. Doe inspiratie op bij een van de vele interactieve workshops. Of geniet van muziek, Theater Totaal en lekker eten.

Komt u ook?
U kunt zich nu aanmelden

Ook kinderen zijn van harte welkom!

Download de flyer (pdf)

Overzicht kramen en workshops kennisfestival 18 mei 2019 (doc)

Blokkenschema workshops (doc)

${carousel}