Jans Pakhuys viert 25 jaar met fototentoonstelling

14 november 2017

Jans Pakhuys start haar 25-jarig jubileumfeest met fototentoonstelling ‘Dit ben ik’

Kunstatelier en galerie Jans Pakhuys in Amersfoort viert vanaf zaterdag 18 november haar 25-jarig jubileum met allerlei activiteiten.

Wintermarkt

Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers terecht bij de jaarlijkse Wintermarkt van de ondernemers aan de Grote Sint Jansstraat. In de winkel en kraampjes zijn naast de producten van Jans Pakhuys ook allerlei andere ambachtelijke producten te koop die zijn gemaakt door mensen met een beperking.

Tentoonstellingsroute door de stad

Van 13.00 tot 17.00 uur kunt u vanuit de winkel van Jans Pakhuys een tentoonstellingsroute lopen door de binnenstad van Amersfoort. Kunstwerken van Jans Pakhuys zijn te bewonderen bij Grand Café Nul 33, Frame.de.Galerie en St. Pieters Bloklands Gasthuis.

Fototentoonstelling ‘Dit ben ik’

Om 15.00 uur opent Jans Pakhuys in haar galerie de fototentoonstelling ‘Dit ben ik’ met portretten van de hand van de bekende fotografen Ineke Oostveen en Sander Troelstra. Zij hebben de kunstenaars van Jans Pakhuys weten te vangen in prachtige, indringende portretten. Deze portretten kunt u ook bewonderen in het gelijknamige jubileum kunstboek met portretten en kunst van de bijna 100 kunstenaars die in die 25 jaar bij Jans Pakhuys en haar voorloper Galerie Hof 12 hebben gewerkt. De presentatie van het boek is op vrijdag 1 december om 15.00 uur in Jans Pakhuys.

Tentoonstelling Piet Schopping

Als afsluiter van de feestelijkheden is er vanaf 1 januari 2018 een solotentoonstelling van de bekende kunstenaar Piet Schopping in de Observant aan het Stadhuisplein 7 in Amersfoort. Vanaf 5 januari zal Jans Pakhuys een selectie kunstwerken uit het kersverse kunstboek 'Dit ben ik' in haar galerie tentoonstellen.

${carousel}

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau