Cliënten Amerpoort weer toeterend door ’t Gooi

07 maart 2017

28e Gooise Karavaan (Truckersrun) dankzij Kiwanis Laren.

Een lange stoet met grote vrachtwagens die luid toeterend een tocht maakt door ’t Gooi met aan boord mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Deze jaarlijkse traditie voor cliënten van Amerpoort, de Truckersrun, ofwel Gooise Karavaan vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 maart.

Pannenkoeken eten

70 grote trucks rijden onder begeleiding van motoragenten door ’t Gooi met een cliënt en zijn of haar begeleider op de bijrijdersstoel. Langs de route staan bekenden en onbekenden van Amerpoort enthousiast naar de trucks te zwaaien. In Huizen eten de cliënten, hun begeleiders en de truckers gezamenlijk een pannenkoek bij Coronel Karting. Terug op het terrein van Nieuwenoord in Baarn is er een feest met live muziek. Veel cliënten, begeleiders, vrijwilligers en familieleden bekijken die dag de vrachtwagens en genieten van het feest na afloop van de run.

Feest

Ook voor cliënten die niet meerijden is de Truckersrun een dag om naar uit te kijken. De sfeer op locatie Nieuwenoord is ieder jaar weer feestelijk. Alle vrachtwagenchauffeurs doen vrijwillig mee en de brandstof wordt beschikbaar gesteld door het bedrijf waar zij werkzaam zijn.

Komt u zwaaien?

De stoet vrachtwagens vertrekt op zaterdag 11 maart om 10.45 uur vanaf Nieuwenoord, aan de Nieuwenoordlaan 12, in Baarn. Zij keren daar terug rond 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Alles over de Truckersrun 2017 vindt u in de Amerpoort Agenda.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau