Boek: KOFI - Het kleine leven van een autistische jongen

07 maart 2017

Aangrijpend boek van Karin Bokhove nu verkrijgbaar...

KOFI, het kleine leven van een autist, is een aangrijpend verhaal over een Nederlands-Afrikaanse jongen die er op het eerste gezicht gewoon uitziet. Maar in zijn binnenste woedt een orkaan, hij worstelt met een zware verstandelijke handicap en zijn autistisme.

Zijn opgroeien als huilbaby, stuiterende peuter en agressieve puber wordt beschreven vanuit het perspectief van de mensen om hem heen. Ze worstelen met het conflict tussen de liefde die ze voor hem voelen en de last die hij hen oplegt. Hoe vreemd zijn gedrag ook lijkt, gaandeweg krijg je als lezer zicht op zijn verwoede pogingen om orde te scheppen in een gefragmenteerde wereld.

Twee proeflezers:

"Ik ben echt enthousiast! Het verhaal is aangrijpend en de toon bevalt me enorm. Inhoudelijk, omdat het zegt waar het op staat, zonder verbloemen, zonder sentimentaliteit en met zelfspot, terwijl er ook veel liefde en kwetsbaarheid in het verhaal zit. En stilistisch, omdat het goed observeert, treffende details geeft waardoor de lezer ‘plaatjes ziet’, pittig en soepel formuleert en de zinsbouw mooi afwisselt.”
 
“Vandaag alles in een ruk gelezen. Ik vind het hartverscheurend mooi. In de goeie zin van het woord. Want juist niet dramatisch, maar zo ontzettend glashelder en 'sec' opgeschreven dat het keer op keer binnenkomt. Wat ik erg goed vind is dat sommige verhalen terugkeren in het boek, vanuit een ander perspectief. Dat geeft een soort 'beloning' aan de lezer, die daardoor stap voor stap in het geheel van perspectieven en personages wordt meegenomen.”

Bestellen

De prijs is 10 euro, verzendkosten € 3,95
Een E-book kost 5 euro
302 pagina's, ISBN 9789090301655
Bankrekening: NL91 INGB 0004 1999 37

Maak het juiste bedrag over en stuur een mail naar karin.bokhove@gmail.com.
Geef ook aan of en zo ja op welke adres je het boek toestuurd wilt krijgen.

Zie ook: karinbokhove.webklik.nl/page/karin-bokhove-krimp-webklik-nl

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau