Crowdfunding voor belevingstuin Vosseveld

17 november 2014

Genieten van de geur van de bomen, de wind door je haren voelen en de kleuren en vormen van bloemen ervaren… Het zijn voor ons hele normale zaken. Maar voor de kinderen en jongeren van Vosseveld is dat anders. Door hun ernstig meervoudige beperking, is het beleven van de natuur voor hen niet zo vanzelfsprekend. Daarom willen we voor hen een belevingstuin aanleggen!

De kinderen en jongeren hebben op Vosseveld een prachtige woonplek. Er ontbreekt echter nog één ding. Daarom is er een plan gemaakt voor een tuin waarin zij hun zintuigen kunnen gebruiken, elkaar – en buurtbewoners - kunnen ontmoeten en genieten van het buiten zijn. Maar… zo’n tuin kost veel geld! Een aantal fondsen heeft gelukkig al toegezegd een donatie voor de tuin te willen doen. Maar er ontbreekt nog € 10.000. Daarom doen we een beroep op u!

We benaderen familie en vrienden van onze bewoners, onze buren, alle inwoners en bedrijven in Soest en alle anderen die Vosseveld een warm hart toedragen. Het zou geweldig zijn als u een paar euro kunt missen en wilt bijdragen aan onze tuin. En daarbij geldt: alle kleine beetjes helpen; samen moeten we dit toch voor elkaar kunnen krijgen!|

Op de website van Amerpoort vindt u meer informatie over dit project en een filmpje waarin twee ouders een oproep doen om dit plan financieel te steunen. Doneren kan heel gemakkelijk online, via de button op de website.

We willen u vragen deze mail door te sturen aan zoveel mogelijk mensen in uw familie, vriendenkring of zakelijk netwerk. Samen kunnen we deze tuin realiseren en zo een hele belangrijke dimensie toevoegen aan het leven van de bewoners van Vosseveld!

Lees meer en bekijk het filmpje via: 
http://www.amerpoort.nl/organisatie/organisatie-en-bestuur/fondsen-en-vrienden/vrienden-van-vosseveld.html

${carousel}

 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau