Vadinushof

Vadinushof is een vrijstaand appartementencomplex voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Vadinushof ligt in een ruim opgezette, groene woonwijk.

Vadinushof is een appartementencomplex voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Vadinushof is te vinden in De Meern.

Vadinushof is een vrijstaand appartementencomplex met 12 appartementen. De entree is via een centrale hal. Op de begane grond bevindt zich het kantoor en de slaapdienstruimte van de begeleiding. Ook is er een gezamenlijke woonkamer, keuken en tuin. De woonkamer is ruim, huiselijk en gezellig ingericht en heeft een open keuken. Aangrenzend is een ruime tuin en een  gezamenlijk terras en schuur.

Het appartementcomplex heeft een trappenhuis en een lift. Elk appartement beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer  toilet en Frans balkon. Elke cliënt heeft in zijn appartement de mogelijkheid om (keramisch) te koken en beschikt over een eigen wasmachine en droger.

Er staat 24 uur per dag een team van deskundige begeleiding klaar om de bewoners te ondersteunen en verzorgen waar nodig. ’s Nachts is er een slaapdienst. De ondersteuning is volgens de afspraken die gemaakt zijn met het begeleidingsteam en conform de indicatie. 

Ligging

Vadinushof is gelegen in de ruim opgezette en groene woonwijk ‘De Balije’ en omringd door woningen. In de buurt vind je winkelcentrum Veldhuizen, gezondheidscentrum Veldhuizen, diverse sportfaciliteiten en Het Kloosterpark. Openbaar vervoer en de aansluitingen op de snelwegen A2/A12 en de stad Utrecht zijn dichtbij.

 

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route