Oirschotlaan

Oirschotlaan 6b en 10-12 in Zeist zijn woningen voor mensen met een matig en licht verstandelijke beperking.

${tabs}

Oirschotlaan 6B

Oirschotlaan 6B is een huis voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werk. De bewoners kunnen zelf de keuze maken of ze gezamenlijk eten of op hun studio.

Het huis heeft 2 verdiepingen, met beneden 3 en boven 4 studio`s. De studio’s hebben een keukenblokje, eigen badkamer met toilet, aansluitingen voor wasmachine en/of droger en een woon/slaap gedeelte. Daarnaast heeft de woning een gezamenlijke woonkamer met keuken. De gezamenlijke ruimte is open van 15.30 tot 21.30 uur. In de gezamenlijke ruimte is WIFI beschikbaar.  

Tussen de woningen is een gezamenlijk terras waar bewoners gebruik van kunnen maken. Beide huizen beschikken over een afgesloten fietsenschuur.

Voor beide woningen is 24-uurs begeleiding aanwezig. Dit wordt geboden door één team. De begeleiding ondersteunt cliënten bij hun zelf opgestelde doelen en waar nodig bij dagelijkse bezigheden. Overdag (tot 15:00 uur) en in de nacht  is er begeleiding aanwezig op Oirschotlaan 10-12. Bewoners van 6B kunnen hier ook een beroep op doen.    

Naast het huis is de kleinschalige dagbesteding De Ontmoeting. Deze dagbesteding biedt cliënten  van 9.30 tot 15.30 uur creatieve activiteiten. Elke vrijdag is er voor de bewoners van de Oirschotlaan een avond in De Ontmoeting.

Ligging

Om de hoek is een gezondheidscentrum met een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk  en apotheek. Ongeveer 2 km verderop is een winkelcentrum. Op loopafstand is er een bushalte met bussen richting Driebergen Station en Utrecht Centraal Station.

Oirschotlaan 10-12

Op Oirschotlaan 10-12 wonen 13 volwassen/oudere cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking. Overdag gaan de bewoners naar werk of dagbesteding. Er is een mogelijkheid om een afspraak te maken bij de thuiskapper en de pedicure aan huis. Om de twee weken komt een verpleegkundige van Amerpoort voor vragen en consulten.

De woning is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift. Beneden is er een gezamenlijke ruimte waarin bewoners samen kunnen eten. Hier kunnen ze ook gezamenlijke televisie kijken en spelletjes doen. De studio’s bestaan uit een slaap/woon gedeelte, eigen badkamer met toilet en een keukenblok. De cliënten maken zelf de keuze of ze gezamenlijk eten of op hun studio. In de gezamenlijke ruimte is gratis WIFI. 

Tussen de woningen is een gezamenlijk terras waar bewoners gebruik van kunnen maken. Beide huizen beschikken over een afgesloten fietsenschuur.

Voor beide woningen is 24-uurs begeleiding aanwezig. Dit wordt geboden door één team. De begeleiding ondersteunt cliënten bij hun zelf opgestelde doelen en waar nodig bij dagelijkse bezigheden. Overdag (tot 15:00 uur) en in de nacht  is er begeleiding aanwezig op Oirschotlaan 10-12.

Naast het huis is de kleinschalige dagbesteding De Ontmoeting. Deze dagbesteding biedt cliënten  van 9.30 tot 15.30 uur creatieve activiteiten. Op vrijdag wordt er voor de bewoners van de Oirschotlaan een avond georganiseerd in De Ontmoeting.

Ligging

Om de hoek is een gezondheidscentrum met een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk  en apotheek. Ongeveer 2 km verderop is een winkelcentrum. Op loopafstand is een bushalte met bussen richting Driebergen Station en Utrecht Centraal Station.

Routeplanner