Nassauplantsoen

Het Nassauplantsoen is een 24-uurs woonlocatie, voor cliënten die een meerwaarde ondervinden aan wonen nabij een (winkel)centrum.

Het Nassauplantsoen is een 24-uurs woonlocatie, voor cliënten die een meerwaarde ondervinden aan wonen nabij een (winkel)centrum. De locatie is om die reden het meest geschikt voor cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking. Het Nassauplantsoen is gevestigd nabij de winkelstraat in het centrum van Soest.

Impressie

Het Nassauplantsoen is opgebouwd uit drie woonlagen. Op de begane grond en op de eerste verdieping bevinden zich twee gemeenschappelijke ruimtes. In deze ruimtes wordt gekookt, gegeten, koffie gedronken en gezellig tijd samen doorgebracht. Iedereen is vrij om hier wel of geen gebruik van te maken.

Nassauplantsoen is een kleurrijke plek in het hart van de samenleving waar cliënten hun eigen leven mogen leven in vrijheid. Met aandacht en zorgvuldigheid bekijken en ondersteunen we ieder zijn mogelijkheden en eigenheid.
-

Verder zijn er in het pand 13 studio’s te vinden. Elke studio heeft zijn eigen woon/slaapkamer met keukenblok en is uiteraard voorzien van een eigen badkamer. In het pand is een lift aanwezig.

Rondom de woning bevind zich een tuin met ruimte voor verschillende zitjes, in de zomer wordt hier ruimschoots gebruik van gemaakt.

Soort ondersteuning

Iedere cliënt heeft zijn eigen ondersteuningsvraag. In de driehoek (cliënt, ouder en begeleiding), proberen we zo goed mogelijk invulling te geven aan de behoefte en ondersteuningsvraag van de cliënt. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de betrokken gedragsdeskundige.

Op de woning is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Avondmaaltijden worden dagelijks door begeleiding gekookt, maar de mogelijkheid om op eigen studio te koken is ook aanwezig.

Ligging

Het Nassauplantsoen is midden in het centrum van Soest gevestigd, direct achter Grand café de Lindenhof en 2 minuten lopen van de Lidl. Aan beide kanten van het pand is een weg gevestigd, enige verkeersveiligheid is daarom wel van belang. De ligging leent zich uitstekend voor het ontwikkelen van zelfstandigheid. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route