Kamelenspoor

Kamelenspoor is een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Sommigen van hen wonen hier in groepsverband.

Kamelenspoor is een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking van uiteenlopend niveau. De meesten hebben een matig tot licht verstandelijke beperking. Kamelenspoor is te vinden in Maarssen.

Kamelenspoor 211 is de hoofdlocatie met plek voor 15 cliënten. Elders in Maarssen zijn nog 3 woningen waar cliënten semi-zelfstandig wonen. De hoofdlocatie is een woonhuis dat opgesplitst is in 2 gedeelten. In het ene deel krijgen cliënten voornamelijk in groepsverband begeleiding, in het andere deel is de begeleiding individueel. Cliënten hebben een eigen studio met eigen sanitair of delen dit met een andere cliënt.

Kamelenspoor heeft een huiskamer en een gezellige inloop: De Kamelerie. Hier eten cliënten met elkaar of komen er een menu afhalen. Dagelijks bereiden we verse maaltijden. In de gemeenschappelijke ruimte kunnen zij ook tv kijken, sjoelen, biljarten en spellen spelen op de Xbox. In De Kamelerie hangt een ontspannen sfeer. De huiskamer bied juist een veilige en afgebakende ruimten voor de cliënten die dit specifiek nodig hebben

Ligging

Kamelenspoor ligt aan een rustig woonerf. Met de auto en het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich onder meer het NS- en busstation, winkelcentrum Bisonspoor, het zwembad en scholen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Volg ons ook op social media
 

Facebook Twitter

Routeplanner