Dennenweg 20a (Koperwiek)

In Koperwiek in Bosch en Duin wonen kinderen en jongeren met een matig tot licht verstandelijke beperking. Zij krijgen begeleiding vanuit een antroposofische visie.

Woonhuis Koperwiek valt onder Christophorus en is gelegen in de villawijk Bosch en Duin. Christophorus biedt zorg en ondersteuning vanuit een antroposofische visie. Woonhuis Koperwiek bestaat uit 8 cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking. 

Bij Koperwiek worden kinderen tussen de 11 en 18 jaar ondersteund en begeleid in een veilige en beschermde omgeving tijdens hun weg naar volwassenheid. 

Christophorus biedt zorg en ondersteuning vanuit een antroposofische visie. Lees meer over de visie van Christophorus.

Ligging

Koperwiek is te vinden op het bosrijke terrein van Bosch en Duin. Hier wonen zo'n 90 kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in 10 bijzondere huizen met een warme sfeer. Op dit terrein heeft Christophorus ook een aantal dagbestedinglocaties en u vindt er een gezondheidscentrum. In Amersfoort heeft Christophorus nog 2 woningen voor jongvolwassenen. In een minder groene omgeving, maar met dezelfde sfeer. Sommige woningen verraden in hun architectuur een andere kijk op het leven. Die kijk vloeit voort uit de traditie waarin de woningen van Christophorus staan, de antroposofie.

Routeplanner