Serviceteam Furkaplateau

Dagbesteding in het kantoorgebouw van Amerpoort en Lister in Utrecht.

Serviceteam Furkaplateau biedt gezelligheid en dienstverlening in het kantoorgebouw van Amerpoort en Lister in Utrecht.

Het team

Serviceteam Furkaplateau is een fijne dagbestedingsplek voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking die graag andere mensen helpen. Het team is gestart in november 2021 en is nog in opbouw. Er is plek voor 8 tot 10 cliënten per dag. De groep heeft een coördinerend begeleider.

Het werk

Het Serviceteam draagt bij aan een fijne werkplek voor iedereen die op het Furkaplateau werkt of dagbesteding doet. Elke ochtend beginnen we met het bespreken we de dag en verdelen we de taken. We verzorgen koffie en thee voor vergaderingen, houden de keukens schoon en maken broodjes, soep en salades. Ook ontvangen we bezoekers, brengen we post rond of kunnen we op verzoek papier versnipperen. Verder kunnen we buiten klusjes doen zoals vegen, zout strooien, ramen lappen of papier prikken.

De werkplek

Het Furkaplateau is een kantoorgebouw met vier verdiepingen. Amerpoort deelt dit gebouw met zorgorganisatie Lister. Vanuit Serviceteam Furkaplateau werken we ook samen met de facilitaire dienst van Lister. Het Furkaplateau ligt op 5 minuten lopen van treinstation Utrecht Lunetten.  Ook zijn bushaltes en het winkelcentrum vlakbij.

Jouw ontwikkeling

Als medewerker van het Serviceteam werk je zo zelfstandig mogelijk. We kijken wat je al kan en wat je graag wilt leren. Zo kan je nieuwe taken ontdekken en daarin groeien. We besteden veel aandacht aan samenwerken en leren van elkaar. Elke dag is anders. Tijdens je werk heb je veel contact met de kantoormedewerkers op het Furkaplateau. Ze vinden het fijn dat je er bent. 

Meer weten?

Neem gerust contact op om te komen kijken. Aanmelden voor dagbesteding gaan via het Klantbureau van Amerpoort. 

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau