Grand Café De Lindenhof

Bij Grand Café De Lindenhof werken jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking in de bediening en in de keuken.

Grand Café De Lindenhof is een dagbestedingsplek voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Dagelijks voorzien zij de gasten in een huiskamerachtige sfeer van hapjes, drankjes en heerlijke biologische lunchgerechten. De Lindenhof is gevestigd op een toplocatie, de Van Weedestraat in Soest.

In dit grand café werken cliënten in de bediening of in de keuken, samen met het vaste horecapersoneel. De cliënten voeren alle gebruikelijke horecawerkzaamheden uit; ze staan achter de bar, maken lunchgerechten klaar in de keuken en serveren het eten en drinken. Ze zorgen voor een prettige sfeer, waarin gasten zich welkom voelen. Een professioneel team van Amerpoort begeleidt hen. Cliënten werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

De Lindenhof is een plek voor cliënten die willen en kunnen werken in een dynamische omgeving en affiniteit hebben met de horeca. Het directe contact met collega’s en gasten vraagt om een goede ontwikkeling van sociale en maatschappelijke vaardigheden. Respect naar elkaar, belangstelling tonen en humor zijn van essentieel belang.

Cliënten kunnen vakgerichte horecaopleidingen volgen, waarbij we rekening houden met de mogelijkheden en leerstijl van de cliënt.

Ligging

De Lindenhof is gevestigd in een mooi statig pand met een groot terras en is sfeervol ingericht. Het grand café biedt ruimte aan 80 tot 180 gasten en ligt midden in de belangrijkste winkelstraat van Soest. Er komen dus altijd gasten langs voor een kop koffie met gebak of een uitgebreide lunch.

Bezoek ook de website van Grand Café De Lindenhof of kijk binnen via Google Street View:

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau