Over ons

Maak kennis met de consulenten van ons Klantbureau, die u helpen bij uw zoektocht naar passende zorg en ondersteuning.

Mo van den Anker

Monique en animatie 300x450 px.jpg Starten met zorg en hoe dan verder de toekomst in met je kind? Hier komt veel bij kijken en hierover beslissen, dat is niet eenvoudig. De wereld van zorg is complex. Mijn motivatie haal ik vooral uit het kunnen helpen van ouders en hun kind(eren) die de nog voor hen onbekende complexe wereld van zorg instappen. Graag overleg ik met en adviseer ik hen over welke weg zij met hun kind zouden kunnen gaan bewandelen. Dit in samenwerking met betrokken interne en externe collega’s. Het is mooi om te ervaren hoe we ons samen kunnen inzetten om tot het gewenste resultaat te komen en nog mooier om te horen/zien als de zorg die we ingezet hebben werkt. Een tevreden kind en ouder(s)/vertegenwoordigers stimuleren mij om dit werk te blijven doen, het behalen van het gewenste resultaat inclusief de soms ingewikkelde processen waarmee dit gepaard gaat, blijven mij hierbij uitdagen.

Mo van den Anker
Consulent Gezin en Jeugd: Logeren, Thuis Ondersteunde Zorg (TOZ), Kinderen in de Samenleving (Kids), Praktische Pedagogische Gezinsondersteuning (PPG), Pivotal Response Treatment (PRT), Floorplay, Vroegdiagnostiek, Zaterdagopvang, BSO, Peuterdagcentrum Waterwereld.

Nadine van Steenis

Nadine en animatie 300x450 px.jpg Ik krijg energie van alle mensen die ik leer kennen waarvoor ik op zoek mag naar passende zorg. Ik vind het mooi om alle levensverhalen te horen en te kunnen bijdragen aan een mooie toekomst en een fijne woonomgeving. Voor mij is het fijn om mijn kennis in te kunnen zetten om mensen verder te helpen.

Nadine van Steenis
Consulent voor dienstverlening rondom wonen in de wijk in Amersfoort, Soest, Baarn & Zeist.

Anoek Wijnen

Anouk en animatie 300x450 px.jpg Wat ik leuk vind aan mijn werk, is om passende zorg voor de cliënt in te zetten en de processen daar omheen zo helder en makkelijk mogelijk te maken. Ik breng graag de verschillende lijnen van inhoud, financiering en administratie met elkaar samen, zodat de cliënt een goede start maakt met de zorg die hij of zij nodig heeft.

Anoek Wijnen
Consulent voor Parkwijk, gezinscoaching, ambulante begeleiding, Centrum voor Diagnostiek en Behandeling (CDB), dagbesteding en jobcoaching in Utrecht, particuliere initiatieven en Lucent.

Maria van Rooijen

Maria en animatie 300x450 px.jpg Wat is de juiste zorg en waar kunnen wij die zorg dan zo optimaal leveren? Dat is een uitdaging! Als consulent ben ik bij alle facetten van het proces in- door en uitstroom betrokken. Het is enorm fijn om samen met de cliënt en zijn of haar verwant op te trekken en samen te onderzoeken wat Amerpoort voor hen kan bieden.

Maria van Rooijen
Consulent voor woonpark Nieuwenoord in Baarn en woonpark Kwatrijn in Soest.

Patricia Nederveen

Patricia en animatie 300x450 px.jpg Het mooie van mijn werk vind ik het meedenken met ouders, verwanten of andere aanmelders wat de mogelijkheden zijn in hun situatie. Mijn werkveld is heel divers. Zo ben ik betrokken bij
wonen voor kinderen en jongeren op locatie Christophorus en in gezinshuizen, of dagbehandeling voor kinderen en jongeren. Maar ook woon- (en trainingslocaties) in Utrecht en aanmelding van cliënten met een forensische maatregel. Het gaat steeds weer om het vinden van de juiste zorg bij de vraag van de cliënt.

Patricia Nederveen
Consulent voor locatie Vosseveld en kinderdagcentrum de Blauwe Vogel in Soest, locatie Christophorus in Bosch en Duin, gezinshuizen; woonlocaties Sculpturentuinlaan, Hardenbroek en Ameland; peuterdagcentrum Irene in Utrecht en onderwijszorggroep de Kleine Prins.

Idelette Arendsen

Idelette en animatie 300x450 px.jpg Als consulent ben ik betrokken bij alle (jong)volwassenen die bij Amerpoort dagbesteding zoeken in de wijken van Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Hilversum, Utrecht en Nieuwegein.
Ook ondersteun ik de in- en uitstroom voor de dagbehandeling op kinderdagcentrum Onder Een Dak. Het leuke aan mijn werk vind ik om samen te zoeken naar welke werkzaamheden en welke begeleiding bij iemand past en waar je dit kunt vinden. Hier komen veel verschillende facetten bij kijken, van kwaliteiten en vaardigheden tot ondersteuningsbehoefte, indicaties en regelingen. Hierover het overzicht houden en zowel de cliënt, als de verwanten en medewerkers hier zo prettig mogelijk door heen leiden, geeft mij veel plezier.

Idelette Arendsen
Consulent voor dagbesteding en KDC Onder Eén Dak

Karin van Rooijen

Karin en animatie 300x450 px.jpg Ik werk al ruim 20 jaar voor de Amerpoort. Mijn doelgroep is MVB/LVB en LVB+, daarnaast heb ik forensisch gefinancierde zorg in mijn pakket en verpleegzorg binnen het Utrechtse. Ik vind dat ik de leukste functie binnen Amerpoort heb. Ik zie alle nieuwe cliënten en mag in hun wereld kijken. Mijn grootste energie zit in goede samenwerking om de beste zorg voor de cliënt rond te krijgen. Ik spreek en zie zoveel verschillende mensen, mijn dagen zijn nooit hetzelfde. Heb je een vraag? Stel hem gewoon, gaan we samen op zoek naar een oplossing!

Karin van Rooijen
Consulent van het klantbureau voor divisie 2.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau