Ricciotti concert

Op Bevrijdingsdag word je in het Cultureel Centrum tussen 15.00 en 16.00 uur getrakteerd op een concert van het Ricciotti Ensemble. Dit jonge symfonieorkest toert momenteel door Nederland met hun ‘Fantastische Vrouwentour’. Samen met hun gastsolist Ntjam Rosie zullen zij stukken spelen uit alle mogelijke genres uit verschillende eeuwen van bekende en minder bekende vrouwen uit de muziekwereld. 

Een concert van het Ricciotti Ensemble is altijd een waar feest. De jonge muzikanten spelen vol passie en lopen daarbij vaak rond tussen het publiek. Het is een dynamische beleving en een overweldigende muzikale ervaring. Een aanrader om eens te komen kijken! De toegang is gratis. 


Het Cultureel Centrum is op 5 mei geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Tijdens Hemelvaart, op 9 en 10 mei is het Cultureel Centrum gesloten. Er is op donderdag 9 mei dan ook geen clubwerk.  

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau