Koningsdag op Nieuwenoord

Er komen weer feestdagen aan! Dit betekent dat er vaak wat leuks te doen is. Cliënten die wonen op Nieuwenoord hoeven niet ver; zij kunnen terecht in het Cultureel Centrum of in ’t Gein van Sherpa op Eemeroord. Ook cliënten van buiten Nieuwenoord zijn van harte welkom.

Op Koningsdag sluiten de vieringen van beide organisaties mooi op elkaar aan. Sherpa biedt een feestelijk programma van 11.00 tot 13.00 uur. Het Cultureel Centrum op Nieuwenoord is open van 12.00 tot 16.00 uur. Je kunt er terecht voor een heuse Koning Willem-Alexander-burger. Voor 7,50 per persoon krijg je een heerlijke hamburger, een portie frites, oranje limonade en een ijsje toe. Vooraf opgeven is niet nodig, je kunt gewoon aanschuiven.

Van 13.30 tot 15.30 is het feest op het grasveld van het Cultureel Centrum. Je kunt je eigen spulletjes verkopen, geef je je vooraf op, dan staat er een tafel klaar waarop je je spullen kunt uitstallen. Opgeven kan via het aanmeldformulier.

Naast de vrijmarkt kun je je deze middag ook laten schminken, er is een springkussen, gezellige muziek en er zijn leuke spelletjes te doen. Je hoeft je niet op te geven, deelname is gratis en je kunt gewoon langskomen wanneer je wilt.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau