Paasfeest Kinderboerderij Canton

Met de lente in aantocht krijgt iedereen het in zijn bol en is het tijd voor een beestachtig leuk feestje. Kom langs en doe mee met alle activiteiten!

Paasfeest Kinderboerderij Canton
zondag 31 maart 14:00 - 16.30 uur

Het is bijna Pasen en dan is er een beestachtig leuk traditioneel Paasfeest op de kinderboerderij. Gezellig samen Oud Hollandse Spelletjes spelen, het feest begint om 14.00 uur en om 16.30 uur sluiten we de dag af. Bij de ingang koop je voor de kinderen een spelkaart, 5 euro, dan kan je meedoen aan alle activiteiten. Bij elk spelletje is er als beloning een paas eitje, dus doe goed je best met o.a. zaklopen, springen op het springkussen, de foto-bingo, het spel Mega Yenga… Of laat je schminken door de Colour Girls als kuiken of konijn… 

Gezellig als jullie komen. Kijk op onze website voor de laatste informatie. We gaan er samen een beestachtig leuk feest van maken. 

Kinderboerderij Canton
Piet Heinlaan 13
Baarn
www.kinderboerderijcanton.nl

Paasfeest Canton.png

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau