Boek een boot

Tijdens de zomermaanden kunt u met de pontonboten van Amerpoort varen door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

Een vaartocht op een prachtige pontonboot van Amerpoort door een fraai natuurgebied. Amerpoort is in bezit van 2 open pontonboten, voorzien van twee zonne- / regenluifels, luxe zitbanken en geschikt voor mensen in een rolstoel. Er is plaats voor 14 passagiers zonder rolstoel. Een rolstoel neemt ongeveer de plaats van 2 passagiers in.

Tijdens de zomermaanden varen schippers, in bezit van een vaarbewijs, de boten door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Bij mooi weer kunt u zwemmen of even aanmeren bij het eiland de Meent. Geniet van een geheel verzorgde boottocht. Wilt u het arrangement uitbreiden? Wij denken graag met u mee.

Iedereen kan de boten huren, families, bedrijven, medewerkers van Amerpoort en dagbestedingsgroepen en woongroepen van Amerpoort.

In de zomermaanden van 2020 hebben we in verband met de coronacrisis helaas niet kunnen varen. In april 2021 hopen we de boten weer in de vaart te hebben.

Waar

Opstapplaats:
Recreatiecentrum Mijden
Bloklaan 22 A
1231 AZ Loosdrecht
www.mijnden.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat Evenementen/Clubwerk: mail naar evenementen@amerpoort.nl.