Boek een boot

Tijdens de zomermaanden kunt u met de pontonboten van Amerpoort varen door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

Een vaartocht op een prachtige pontonboot van Amerpoort door een fraai natuurgebied. Amerpoort is in bezit van 2 open pontonboten, voorzien van twee zonne- / regenluifels, luxe zitbanken en geschikt voor mensen in een rolstoel. Er is plaats voor 14 passagiers zonder rolstoel. Een rolstoel neemt ongeveer de plaats van 2 passagiers in.

Tijdens de zomermaanden varen schippers, in bezit van een vaarbewijs, de boten door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Bij mooi weer kunt u zwemmen of even aanmeren bij het eiland de Meent. Geniet van een geheel verzorgde boottocht. Wilt u het arrangement uitbreiden? Wij denken graag met u mee.

Iedereen kan de boten huren, families, bedrijven, medewerkers van Amerpoort en dagbestedingsgroepen en woongroepen van Amerpoort.

Bekijk de flyer met informatie en tarieven (PDF-bestand),

Waar

Opstapplaats:
Recreatiecentrum Mijden
Bloklaan 22 A
1231 AZ Loosdrecht
www.mijnden.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Cultureel Centrum, (035) 647 5665 of mail naar cultureelcentrum@amerpoort.nl