Boek een boot

Tijdens de zomermaanden kunt u met de pontonboten van Amerpoort varen door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

De boten zijn naar de winterstalling.
Vanaf half april 2022 kan er weer gevaren worden!

Een vaartocht op een prachtige pontonboot van Amerpoort door een fraai natuurgebied. Amerpoort is in bezit van 2 open pontonboten, voorzien van twee zonne- / regenluifels, luxe zitbanken en geschikt voor mensen in een rolstoel. Er is plaats voor 14 passagiers zonder rolstoel. Een rolstoel neemt ongeveer de plaats van 2 passagiers in (vraag naar de actuele corona voorwaarden).

Tijdens de zomermaanden varen vrijwillige schippers, in bezit van een vaarbewijs, de boten door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Bij mooi weer kunt u zwemmen of even aanmeren bij het eiland de Meent. Geniet van een geheel verzorgde boottocht.

Iedereen kan de boten huren, families, bedrijven, medewerkers van Amerpoort en dagbestedingsgroepen en woongroepen van Amerpoort.

Waar

Opstapplaats:
Recreatiecentrum Mijden
Bloklaan 22 A
1231 AZ Loosdrecht
www.mijnden.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat Evenementen/Clubwerk: mail naar evenementen@amerpoort.nl.

Download de folder 'Bootje varen 2021' (PDF)