Boek een boot

Van april tot oktober kunt u met de rolstoelvriendelijke pontonboten van Amerpoort varen door de prachtige natuur van de Loosdrechtse plassen.

Amerpoort is in bezit van twee open pontonboten die geschikt zijn voor mensen in een rolstoel. De boten zijn voorzien van twee zonne-/regenluifels en luxe zitbanken. Er is plaats voor maximaal twaalf passagiers. Een rolstoel neemt ongeveer de plaats van twee passagiers in.

Tijdens de zomermaanden varen ervaren vrijwillige schippers de boten door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Bij mooi weer kunt u zwemmen of even aanmeren bij het eiland de Meent. In overleg met de schipper bepaalt u zelf de vaarroute. Voor catering dient u zelf te zorgen.

De boten zijn te huur voor woon- en dagbestedingsgroepen van Amerpoort, familieleden van cliënten en personeel van Amerpoort en collega-zorginstellingen.

Tarieven

Woon- en dagbestedingsgroepen Amerpoort: € 125
Familieleden van cliënten en personeel van Amerpoort en collega-zorginstellingen: €175
Toeslag voor een vaartocht in het weekend of in de avond (na 18.00 uur): €50

De tarieven zijn gebaseerd op een dagdeel varen (max. 4 uur) en zijn exclusief BTW. Behalve bij interne verrekeningen binnen Amerpoort, dan wordt er geen btw doorbelast.

Waar

Opstapplaats:
Recreatiecentrum Mijnden
Bloklaan 22 A
1231 AZ Loosdrecht
www.mijnden.nl

Direct boeken

Direct een vaartocht boeken? Ga naar het aanvraagformulier.
Of neem contact op via evenementen@amerpoort.nl of bel 035 – 647 5663.

Vrienden gezocht

Het bezit van boten brengt veel kosten met zich mee, denk onder andere aan havenliggeld en onderhoud. Amerpoort staat voor een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Een vaartocht over de Loosdrechtse plassen draagt hier zeker positief aan bij.

Om de kosten te drukken en de tarieven voor de deelnemers laag te houden, zijn wij op zoek naar hoofdsponsoren en vrienden. We stellen daar o.a. varende reclame en een vaartocht tegenover.In onze Sponsorbrief (PDF) leest u hier meer over.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendengalerij

In de vriendengalerij staan de bedrijven en personen die ons botenproject dit seizoen een warm hart toedragen:

Vrijwillige schippers gezocht

Bent u een ervaren schipper die nooit genoeg krijgt van een rondje varen? En draagt u ons initiatief een warm hart toe? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwillige schippers waarmee we de poel van schippers kunnen vergroten. Bent u geïnteresseerd in wat er allemaal bij dit vrijwilligerswerk komt kijken? Neem dan contact op met de afdeling vrijwilligerswerk van Amerpoort via vrijwilligerswerk@amerpoort.nl of bel 035-647 5200 of vul direct uw gegevens in.

Meer informatie

Voor meer informatie over boek een boot bij Amerpoort kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Evenementen. Mail naar evenementen@amerpoort.nl of bel 035-647 5663.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau