Vertrouwenspersoon

Ben je niet tevreden over de zorg die je krijgt en kom je er niet uit met je begeleider? Wil je iets in vertrouwen bespreken? Neem dan contact op met de cliëntvertrouwenspersoon.

ZS-CVP_Irene Nobbe-HR.jpg Irene Nobbe is de cliëntvertrouwenspersoon van Amerpoort. Zij is in dienst van Zorgstem.

Je kunt bij mij terecht als je niet tevreden bent over de zorg die je krijgt. En als je er niet uit komt met je begeleider.
Of misschien wil je iets in vertrouwen bespreken.

Je kan bij mij terecht voor:

Luisterend oor
Informatie en advies
Ondersteunen en bemiddelen
Hulp bij klachten

Irene Nobbe
Telefoon: 06 36 54 76 20
E-mail: I.Nobbe@zorgstem.nl
Werkdagen: maandag t/m donderdag.

Zorgstem
IJsbaanpad 9-11 | 1076 CV Amsterdam
Tel. 088 678 1000 |  www.zorgstem.nl
E-mail: info@zorgstemvertrouwenspersonen.nl

Vertrouwenspersonen via het AKJ

Krijg je zorg vanuit de Jeugdwet? Dan heb je recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon via de AKJ. Dat is het Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg. De vertrouwenspersoon van het AKJ is gratis. De vertrouwenspersonen van het AKJ werken niet bij Amerpoort.

Wat kan de vertrouwenspersoon van AKJ voor jou doen?    

Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Kom je er niet uit met de begeleider van Amerpoort? Neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Zij luisteren naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. Ze nemen je verhaal altijd serieus De vertrouwenspersoon van het AKJ vertelt je wat je rechten zijn en geeft advies. Hij kan je ook helpen om een klachtbrief te schrijven of bij een gesprek met Amerpoort.

Zo bereik je het AKJ

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van het AKJ. Je kunt ook bellen 088 – 555.1000 of mailen met info@akj.nl of het contactformulier op de website invullen. Ook kan je chatten met een vertrouwenspersoon. Dat kan van maandag t/m donderdag van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.