In 2024 geen landelijke Special Media Awards

19 februari 2024

De Special Media Awards zijn de landelijke mediaprijzen voor mensen met een verstandelijke beperking. De uitreiking is een initiatief van zorgorganisatie Amerpoort. Van 2019 t/m 2023 werden in november, tijdens de Week van de mediawijsheid, de mediaprijzen uitgereikt in Beeld & Geluid in Hilversum.

Dit jaar is er in november geen uitreiking van de Special Media Awards. Dat is jammer voor iedereen die bezig is met media, dit jaar graag mee wilde doen en kans wilde maken op een award. In 2025 hopen we wel weer landelijke mediaprijzen uit te reiken. Als we zeker weten dat het doorgaat lees je dat op onze website en de social mediakanalen van de Special Media Awards.

Ook goed nieuws!

Voorblad-stap-in-beeld.jpg Er is ook goed nieuws: wij hebben samenwerking met organisatie Klare Koek een handboek gemaakt voor medewerkers van zorgorganisaties.

Het handboek met de titel ‘Stap in Beeld’ is speciaal gemaakt om zelf een mini Special Media Awards te organiseren met uitgebreide handleidingen, handige tips en checklijsten.

Sonja Heijkamp: “Het is belangrijk om aandacht te blijven geven aan media. Met het handboek hopen we dat te stimuleren bij organisaties. Mediatalenten kunnen zeker ook regionaal in het zonnetje gezet worden.”

Meer informatie en bestellen van het handboek: special-media-awards.nl/stap-in-beeld
Wacht niet te lang met bestellen, want voor je het weet zijn ze op!

Stap-in beeld-w.jpg Dagmar Hilhorst, student communicatie en multimediadesign bij Klare Koek; “het handboek heb ik met veel plezier gemaakt. Om tot een goed resultaat te komen heb ik verschillende mensen uit de praktijk gevraagd waar behoefte aan is en wat handig zou zijn. Ik ben trots op het eindresultaat en hoop dat er veel mediatalenten in beeld zullen stappen.”

V.l.n.r.: Jorrit van Kaam (Klare Koek), Sonja Heijkamp, Dagmar Hilhorst , (Klare Koek), Douwe Schilstra (Klare Koek)

Bezoek ons digitale archief met informatie, foto’s en de aftermovies van alle edities van de afgelopen jaren: special-media-awards.nl

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau