Een tractor voor Amerpoort: die kar trekken we samen!

01 maart 2017

Rotary Baarn / Soest organiseert sponsor-/veilingavond op 31 maart.

Bij De Kwekerij van Amerpoort op het terrein van locatie Nieuwenoord werken cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking in de natuur, in een ontspannen sfeer en een veilige omgeving. Voor sommige activiteiten, zoals composteren, ploegen, maaien en afvoeren van afval, zijn de cliënten aangewezen op een tractor.

Helaas is deze, na bijna 50 jaar trouwe dienst, zo goed als bezweken. De cliënten en hun begeleiders kijken reikhalzend uit naar een nieuwe tractor, maar zoals u zult begrijpen zijn de financiële middelen daarvoor beperkt. Rotary Baarn-Soest is ervan overtuigd dat die nieuwe tractor er komt, als we nu de handen ineenslaan. Daarom vragen wij u om een donatie uit het hart. Want die kar trekken we samen!

Sponsor/veilingavond

Op vrijdag 31 maart a.s. bent u van harte welkom op de unieke sponsor/veilingavond bij Amerpoort, Cultureel Centrum, Muzeplein 105, 3744 PP Baarn. Er is muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk een hoop gezelligheid. Plaatsen à € 35,- p.p. U kunt meerdere plaatsen bestellen of een hele tafel vanaf 4 personen reserveren. Bijvoorbeeld samen met uw buren, medewerkers of zakelijke relaties.

Plaatsen bestellen via Gert Zonneveld (06-5113.5810, gertzonneveld@live.nl) of Willem Jan van der Burg (06-5333.0585, wburg@buitenweg.nl) van Rotary Baarn-Soest.

Stichting Rotary Baarn-Soest
Rekeningnummer: NL42 RABO 0315 9889 24.

Zie: www.rotary.nl/baarnsoest/

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau