Het pad der paden

Een pad in de dierenweide van het Kwatrijn. Een blog van Wesley.

Afgelopen dinsdag 7 juni is RTV Utrecht weer langs geweest. Ze hebben eindelijk een pad in de dierenweide gemaakt. Het staat ontzettend mooi strak en heel netjes en het loopt heerlijk. Ik ben er zo ontzettend blij mee.

BBQ

Het werd allemaal weer gefilmd. Er waren weer een hoop leerlingen druk aan het werk. We hebben trouwens ook een varkenshok gekregen: dat is ook door de leerlingen van het Wellantcollege in elkaar gezet. Het is nog niet helemaal af, maar het wordt wel heel mooi. We hebben ook heerlijk gebarbecued met zijn allen. Het was ontzettend lekker en super gezellig.

Verder gaat het ontzettend goed met mij. Ik zit lekker in mijn vel en ik geniet heel erg van de tuin. Ik heb er zelfs al heerlijk uit gesnoept: de aardbeien zijn ontzettend lekker. Er wordt zelfs jam van gemaakt. Het weer is  vandaag één en al bagger: het regent al de hele dag. Zo vies; helemaal als je er in moet werken is het een en al nat ja het is vooral heel erg nat. Nou dit was het weer, tot de volgende keer.

Over de auteur

Wesley werkt op de dagbestedingsgroep Sensus 3 en houdt sinds enige tijd een blog bij over zijn werk en leven op het Kwatrijn:  WWW – Wesley’s wondere wereld. Dit blog verscheen daar op 14 juni 2016.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau