Cliëntportaal Caren van start

30 september 2022

Caren is het cliëntportaal, gekoppeld aan het nieuwe elektronisch cliëntendossier ONS.

Zoals u wellicht weet, is Amerpoort per 26 september 2022 overgestapt op een nieuw elektronisch cliëntendossier. We zijn van PlanCare naar ONS gegaan. De overstap naar ONS is goed verlopen. De volgende stap is dat we van start gaan met het nieuwe cliëntportaal Caren.    

Start vanaf 1 oktober

Caren biedt cliënten, verwanten of hun wettelijk vertegenwoordigers de mogelijkheid om informatie uit het cliëntdossier te bekijken. We starten vanaf 1 oktober met het verlenen van toegang aan Caren.

Toegang

Clienten of hun wettelijk vertegenwoordigers maken met het zorgteam afspraken over de inzage en leggen dat vast in een formulier. Vervolgens ontvangen de cliënt of wettelijk vertegenwoordiger via het zorgteam een koppelcode.

Wilt u informatie uit het dossier, maar heeft u nog geen koppelcode om Caren te starten? Dan kunt u contact opnemen met het zorgteam van de locatie waar u bij betrokken bent. 

Meer weten?

Meer informatie, voorwaarden en veel gestelde vragen en antwoorden vindt u op de pagina Cliëntportaal

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau