Gezellige avond voor vrijwilligers van Amerpoort en Sherpa

01 juli 2022

Ruim honderd vrijwilligers van Amerpoort en Sherpa genoten dinsdag 28 juni van een gezellige avond vol humor, muziek en contact. De comedians Ad-Just Bouwman, Toos Ligtenberg en Marco van Duuren maakten er in ‘t Gein op het woonpark van Sherpa een gevarieerde avond van, die bij de vrijwilligers erg in de smaak viel.

Na de afgelopen jaren van quarantaine en lockdowns wilden de coordinatoren vrijwilligerswerk graag een frisse start maken met iedereen. En ze nieuwe energie bieden om verder te kunnen met hun belangrijke werk als vrijwilliger voor de cliënten.

Dit was de eerste gezamenlijke vrijwilligersavond van Amerpoort en Sherpa. Beide organisaties werken op meer gebieden samen. Samen kunnen we een grotere groep vrijwilligers een mooier programma bieden dan los van elkaar. Waarschijnlijk komt er in het najaar een vervolg.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau