Feestelijke inloop van start aan de Prinses Margrietstraat

13 juni 2022

​De stad Utrecht heeft 900 jaar stadsrechten en viert dat van juni tot november met allerlei festiviteiten. Ook de bewoners van de Amerpoort locatie Prinses Margrietstraat doen natuurlijk mee. Het thema ‘Stad zonder grenzen’ past hen uitstekend, want ze maken heel graag verbinding. Met wijkbewoners. En met bewoners uit omliggende wijken. Daarom openen zij elke zaterdag en zondag, van 10.30 tot 13.00 uur, de deur van hun gemeenschappelijke ruimte

Op 4 juni was de eerste feestelijke inloop.  Bij wijze van openingshandeling zongen de bewoners 14 oudhollandse liedjes. Van buurthuis Bosshardt kreeg de locatie Prinses Margrietstraat een wifi spel, om samen sportieve spelletjes te doen. Het was een heel geslaagde dag. 

De weekend inloop zal 5 maanden duren tot en met 11 november. Iedereen is welkom voor een kopje koffie en een gezellig praatje elke zaterdag en zondag vanaf 10:30 u t/m 13:00 voor sport, spel en ontspanning. “Hoe leuk is dat!”

Staalmeesters

De locatie Prinses Margrietstraat heeft nog een reden voor een feestje; de locatie is uitgebreid met 6 appartementen. Daar komen cliënten te wonen die op afstand begeleiding krijgen van het team Prinses Margrietstraat. Het gebouw waar de 6 appartementen onderdeel van uitmaken heet Staalmeesters.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau