Dansen en zingen bij het Buitengewoon FLUOR Festijn 2022

15 juni 2022

Nu 2,5 Jaar geleden kregen we het verdrietige bericht dat Nederland in lockdown ging, net twee weken voor het grote festival. Dat was een grote teleurstelling.

Maar zondag 12 juni 2022 was het dan EINDELIJK zover! Het Buitengewoon FLUOR festival kon doorgaan! Wat keken we er allemaal naar uit!

De hele middag dansen, zingen en feesten op de muziek van verschillende artiesten zoals Monique Smit en Marco de Hollander. Ook was er een verrassingsact: de wereldberoemde rapper Bizzey maakte het feest compleet! Iedereen ging uit zijn dak op zijn bekende hits waaronder 'Traag'. En na het uitdelen van de lichtstaven zat de sfeer er direct in.

In de andere zaal stonden de Glitterqueens voor prachtige festivalglitters in het gezicht, een Photobooth zorgde voor een mooie herinnering en een lekker hapje bij de foodtruck van de 'Pieperboys'. Voor ieder wat wils!

Kortom, alleen maar blije gezichten en de hele middag genieten. Nu nog even nagenieten van alle leuke foto’s. Tot volgend jaar!

Groetjes,
Priscilla

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau